Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

24-02-2020: Jo, mårhunden ER et stort problem!

Ifølge en professor i biodiversitet skyldes kampen mod det invasive rovdyr snarere, at jægerne betragter den som en konkurrent. Men det er simpelthen en af de mest nedladende udtalelser jeg har hørt fra en forsker længe, udtaler DJ-formand.

22-02-2020: Ræveregulering 22-2-2020

Der inviteres til ræveregulering lørdag den 22-2-2020 kl.09.00 på Yderikvej 15

tag endelig en jagt kammerat med vi kan altid bruge en ekstra jæger.

dagen afsluttes med gule ærter og en pølse.

vel mødt

bestyrelsen

21-02-2020: Undgå import af æg og fjervildt

Køb danske æg og kyllinger! I denne uge udsendte Fødevarestyrelsen en ny trusselsvurdering vedr. flere tilfælde af fugleinfluenza i Central- og Østeuropa.

21-02-2020: Læs om begge formandskandidater i DJ-Valguniverset

Det er valgår i Danmarks Jægerforbund, og som tidligere annonceret kan du på forbundets hjemmeside følge med i, hvem der opstiller. Læs bl.a. præsentation af de to formandskandidater.

20-02-2020: DJ: Miljøminister misforstår Vildtforvaltningsrådet

Miljøminister Lea Wermelin havde uret, da hun forleden meldte ud, at hun freder fire fuglearter pga. en faglig vurdering af jagtens negative påvirkning af arterne. Men det er ikke det, forskerne siger, påpeger DJ. Og så er der al snakken om rødlister, som forplumrer debatten.

20-02-2020: Internationale aftaler koster jagt på dykænder

I dag valgte miljøministeren at følge indstillingen fra Vildtforvaltningsrådet, truffet på baggrund af den nyligt overståede midtvejsevaluering af jagttiderne for en række arter.

20-02-2020: Ændring af jagttid på hare og vildkanin

Faglig rapport viser, at både hare og vildkanin yngler helt frem til 1. november. OK at ændre jagttid, mener DJ.

20-02-2020: Jagttider – faglighed og internationale aftaler

Efter sidste jagttidsrevision i 2018 blev det vedtaget, at Vildtforvaltningsrådet skulle følge op på en række arter i form af en midtvejsevaluering. Denne evaluering er nu afsluttet, og den omfatter arterne hare, kanin, ræv, grågås, sædgås, blishøne, tyrkerdue, taffeland, bjergand, edderfugl, havlit, fløjlsand og dåvildt.

Side 1Side 2